Retourneren

Retourneren

Terugbetalingsperiode
Wij bieden een terugbetalingsbeleid van 14 dagen vanaf de aankoopdatum. Als u niet tevreden bent met de aankoop, heeft u 14 dagen de tijd om uw geld terug te vragen.

Geschiktheid voor terugbetaling/omruiling
Om in aanmerking te komen voor terugbetaling of omruiling moeten de artikelen in hun originele staat worden geretourneerd: ongedragen, onbeschadigd en met alle originele labels eraan, in de originele verpakking.

Een terugbetaling/omruiling starten
Om een terugbetaling of omruiling te starten, kunt u binnen de periode van 14 dagen contact met ons opnemen via hello@blingjewels.nl.
Vermeld het ordernummer en een korte uitleg over het retourneren/ruilen.

Retourzending
Kopers zijn verantwoordelijk voor de kosten van retourzending. Alle retourzendingen moeten worden verzonden met een trackingnummer. Bling Jewels is niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde artikelen tijdens het retourproces.

Inspectieproces
Geretourneerde artikelen worden na ontvangst gecontroleerd. Als de artikelen niet voldoen aan de geschiktheidscriteria vermeld in sectie 2, is de koper verantwoordelijk voor alle gemaakte kosten en vindt er geen restitutie plaats.

**Let op: oorstekers gaan nog weleens kapot tijdens de verzending. Deze dienen goed ingepakt worden, want kapotte oorstekers kunnen wij helaas niet vergoeden. De retourkosten zijn voor rekening van de zender.

Terugbetalingsverwerking
Terugbetalingen worden binnen 5 werkdagen na succesvolle controle van de geretourneerde artikelen verwerkt. De terugbetaling wordt uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode.

Neem contact met ons op
Voor vragen of opmerkingen over ons restitutiebeleid kunt u contact met ons opnemen via hello@blingjewels.nl.

Door een aankoop te doen bij Bling Jewels, gaat u akkoord met de voorwaarden die in dit restitutiebeleid zijn uiteengezet.

Bedankt dat u voor Bling Jewels hebt gekozen.